Burgemeestersvacature Vlieland

Vanaf vandaag is het mogelijk om te solliciteren naar het burgemeestersambt in de gemeente Vlieland (circa 1.100 inwoners), vacant per 1 juli 2013. Het salaris bedraagt € 6.042,10 bruto per maand. De profielschets kan worden aangevraagd bij het kabinet van de commissaris van de Koning in de provincie Fryslân, tel. 058-2925571 en is te downloaden van www.fryslan.frl/burgemeestersvacatures. Sollicitaties vóór 17 mei sturen naar de commissaris van de Koning in de provincie Fryslân.

Burgemeestersvacature Meierijstad

Het is mogelijk om te solliciteren naar het burgemeestersambt van de Meierijstad (circa 79.600 inwoners). Deze gemeente is per 1 januari 2017 ontstaan door samenvoeging van Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Derhalve is de burgemeesterspost per 1 januari 2017 vacant. Het salaris bedraagt € 9.260,51 bruto per maand. De profielschets kan worden aangevraagd bij het team burgemeesterszaken van de commissaris van de Koning in de provincie Noord-Brabant, tel.

Han Bekkers interim-gemeentesecretaris Leudal

Han Bekkers is op 19 april gestart als interim-gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Leudal. Han Bekkers was in de afgelopen jaren gemeentesecretaris in negen, voornamelijk middelgrote, gemeenten. Tussen 2000 en 2004 was hij ook voorzitter van de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS). Bekkers is de tijdelijk opvolger van Diana Noppers.

Guus Broos blijft gemeentesecretaris in Zundert tot eind 2018

Het college van b.en w. van de gemeente Zundert zet de samenwerking met interim-gemeentesecretaris/directeur Guus Broos voort. De gemeente zit op dit moment midden in de bestuurlijke en ambtelijke doorontwikkeling van de organisatie die naar verwachting op 1 januari 2019 is afgerond. Broos blijft daarom tot eind 2018 aan als interim-secretaris/directeur. Hij begon op 15 augustus 2016 in deze functie.

Guus van den Berg waarnemend gemeentesecretaris Zaanstad

Guus van den Berg start half mei als waarnemend algemeen directeur/gemeentesecretaris van Zaanstad. Hij vervult daarmee tijdelijk de vacature die is ontstaan door het vertrek van Jan van Ginkel op 1 mei. Van den Berg is voor de gemeente Zaanstad geen onbekende: hij was tussen 2006 en 2010 ook gemeentesecretaris van deze gemeente.

Derde termijn burgemeester Jan van Belzen van Barendrecht

Burgemeester Jan van Belzen (SGP) is voorgedragen voor herbenoeming in Barendrecht. Hij is sinds 1 juli 2005 burgemeester in deze gemeente. Eerder was hij raadslid en wethouder in Werkendam en burgemeester van Graafstroom.

Burgemeestersvacature Lopik

Er kan gesolliciteerd worden naar het burgemeestersambt in de gemeente Lopik (circa 22.900 inwoners), vacant per 1 februari 2017. Het salaris bedraagt € 7.247,27 bruto per maand. De profielschets kan worden aangevraagd bij het kabinet van de commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, tel. 026-3598646. Sollicitaties vóór 12 mei 2017 sturen aan de commissaris van de Koning in de provincie Gelderland.

Peter Rehwinkel waarnemend burgemeester in Zaltbommel

PvdA’er Peter Rehwinkel is sinds 25 april 2017 waarnemend burgemeester in Zaltbommel. Het is de bedoeling dat hij in elk geval tot na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 aanblijft. Rehwinkel is de tijdelijk opvolger van VVD’er Albert van den Bosch die sinds de verkiezingen van maart dit jaar Tweede Kamerlid is.

NIEUWSBRIEF

Naar het nieuwsbriefarchief

Vacaturespot

Start hier met het vinden van uw ideale baan!

Laatste Vacatures

Projectleider online dienstverlening

Gemeente Capelle aan den IJssel

Senior handhaver/ heffingstechnoloog

Waterschap Rivierenland

Adviseur Planning & Control

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht